Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i norr


Natten kryper fram
likt en svart igel.
över norrligt land;-
- frostflamma, iseld.

-Vägen emot den
VERKLIGA Lyckan, -
- inte uppnådd, än, -
är LÅNG kan tyckas!

Världen snurrar på,
- sökande något
i allt det -HALLÅ,-
som jämt har pågått.







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 01:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den veerkliga lyckan är kristus., tror han kommer snart. känner det på mig.,
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf