Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i Världen



När jag gått vilse
och stod invid
stupet,
var han där.

Han förde mej
till sitt tält
och vi älskade
i en samtid,
då det var försent
i livet
och för tidigt
i evigheten.

Natten regnade, utanför.

Dagen efter tog oss
Stormen!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 08:09



Bookmark and Share


    Shush
Denna gillar jag, känns mycket enkel med har samtidigt ett djupt budskap.
2012-12-07

    samole
man måste leva länge med en sådan storm
innan man kan skriva så enkla djupa fina rader

jag får tårar

2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf