Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning



Gårdagen gav vika
för skymningen,
som drog fram.

Vi såg
röda strålar
i skuggorna.
Någon släpade ner oss
i dyn.

Bryans guldtand
glimmade
i baren, den
mörka kvällen.

Namos´ svett
droppade ner
på Sevecas barm,
då de avlade
sina trillingar
i det blå tältet.

Allt
hade inte hänt,

när natten kom.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-12-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf