Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå stilla i smärtan ~ Ylva Eggehorn






Stå stilla I smärtan,

rotad I det som är ljus I dig.

Låt svärdet gå genom dig.

Kanske det inte alls är ett svärd.

Kanske det är en stämgaffel.

Du blir en ton.

Du blir den musik

du alltid längtat efter

att få höra.

Du visste inte att du var

en sång.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 14725 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-08 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text! Hur den borrar sig in i smärtpunkten som förr eller senare vänder, bara man orkar stanna.
2017-07-26

  Goraxy 89 Orion VIP
En underbart smärtlindrande text - Helt odödlig !!!
2017-07-26

  Anders Nordlander VIP
en mycket fin dikt
2012-12-09

  Bibbi VIP
Jag fullständigt älskar denna dikt.
2012-12-08

    ej medlem längre
Mycket fint om sig själv!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP