Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattigdom stressar verklighet kommer hem efter en vinterdag

Flodens flöden i hus och rum.
När morgondagen regnar ner.
Samtid till framtid.
Sökande i värld.

Levnadsdrag: Tro.
Ta nästa steg.
Liv. Livet.
Välja olika för olika: Design.

Livet kostar mer ibland.
När skuggor är nära
och fyller upp, känsligt
minne och sinne.

En hel industri.
Växa upp.
Sin väg vuxen.
Broar. Bro.

Vända sig om,
till lyckan igen.
Komma upp,
på banan igen.
Vacker som andetag!

Att vara i ljusets verklighet.
Ljuset färgar runtomkring.
Livet ens väv.
Nått är mörka natten,
men jag är i ljusan dag!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-08 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP