Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig A. På riktigt.


Min prins

Min prins

Min riddare

Han som får mig att gråta av skratt
och skratta när jag gråter

Han som rubbar min balans
och gör mig stadigare än någonsin

Han som finns där innan jag behöver honom
skyddar mig från all ondska

som låter mig sova i hans säng


Han som alla inte vill vara som
och som inte alla vill ha

Han som inte är perfekt,

Men HAN som är perfekt för MIG.

Min prins.




Fri vers av eldkastare
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-08 17:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2013-02-26

  Suss Petersson
Precis...tänk om vi alla hade samma smak.
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare