Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Hur svårt kan det vara?

Utdrag ur debattartikel på Brännpunkt, SvD:

"Medan vetenskapens uppgift är att beskriva verkligheten så precist som möjligt, handlar tro, religion och filosofi om att söka svar på meningen och syftet med livet och världen."

Hur svårt kan det vara att se/göra denna (åt-)skillnad?

Från vetenskapligt håll? Och från religiöst?

Tydligen tillräckligt svårt. Eftersom debatten alltjämt fortsätter.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-12-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund