Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Livet kärt!



I denna vanskliga värld
fortsätter jag min Färd.
I mänskors skumma grupp
är det bäst å se upp!

Någon kan ute va´
efter att ditt liv ta!
För att sen - skadeglatt -
triumfera - med skratt!

Snopet det vore å få
ligga på båren grå, -
välsignas av en präst,
just då allt varit som bäst!

Nej det vill jag EJ sker!
Man vill alltid ha mer
liv;- Vill förekomma
Dödens käft i Bromma!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-08 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kraftfullt!!
2012-12-08

  ULJO
Stark text du levererar
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf