Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Dag



Som ett yngel bland många
i samhällsakvariet --
i Livet det korta, långa,
jag finner mej - än - kvar i det!

Är hänvisad till denna
kropp, det enda som är jag,
satt att uti världen ränna --
hela Livets långkorta dag...







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf