Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga kliv



Med tunga kliv
kom du in
i mitt liv -
utan att vända
dej om mot
din gårdag.

Du sa:-
-"Här kommer JAG!"
och gick förbi
likt en inspektör
av hela
världsläget!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är han så viktig som han låter?
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf