Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruno K. Öijer ~ Jag drömde



jag drömde jag var
önskad
jag drömde
jag drömde om månen
som avtar

jag drömde
om den ömhet
jag är värd

jag drömde
hur det förlorade ordet
kom till mig
hur det svävade inom mig
och vällde fram
som ett alfabet
av tårar.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 3873 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-09 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP