Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plocke kvinns

Kvinnor är som pinnar
i plocke plocke pinn
Blott en i taget finna
Och göra sen till din.

men många är nyanser
Vem sjutton ska man ta
Man får ej många chanser
för att ta nån som e bra

Och när man väl har plockat
Så har de visst ett poäng
Man trugat och man pockat
Att få dem i säng

Man använt sina händer
Försiktigt och så lungt
Man plockar en sänder
Både gammal liksom ungt

Men ingen annan röra
I plocke plocke pinn
Den lättast man förföra
ibland flickor och bland kvinns

Men om någon annan snuddar
blir omgivningen sur
När du rört vid andras uddar
Är det nån annans tur.

I plocke plocke kvinnsen
när som du spelat ett tag
I din hög det nu blott finns en
men du vunnit idag.

De andra som fått många
Den röda inte tog
Den enda som du fånga
för att vinna var det nog.

Som sagt att;

Kvinnor är som pinnar
i plocke plocke pin
Blott en i högen finna
Och göra till din.




Bunden vers av Knickedick
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-09 14:23



Bookmark and Share


  KrutOla
Min hög av pinnar tog snöpligt slut.
"Bäst före datum" har nog gått ut.
Så plocka får allt en yngre dräng.
Det är ju skönt med en egen säng.

Du har som alltid intressanta associationer.
Det är första gången jag hört kvinnfolk som pinnplock.

Det skålar vi och applåderar för.
2012-12-09

  Lavinia Röd
Hahaha. Det här var kreativt och fiffigt. Jag ger dig ingen pekpinne men en stor applåd får du!
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick