Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massans revolution

fisken vilar i brödet

fåret följer herden
tacksam för ljuset
i sig själv

säden som bärs fram
för nästa generation

andaktsfullt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-09 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson