Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om "Världshärskarna"



DING-DÅNG där
de stora
elefanterna
går!

Tippe-tipp när
en liten
dikt
smyger på
"Eliten"!

Skogen öppnar
sej.
Hånet lakar ut
klorofyllen.

De är så sura.
De vill måla
Världen röd
av blod!

De vill regera!
Men på mej
kan de ej
imponera!

Jag är den.
lilla positronen.
Jag söker en
bättre metod!

Än att politisera
hela Skiten!
















Fri vers av Marianne Räf
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf