Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen hem


Om jag fick leva om
en av våra minuter
skulle jag inte kunna välja vilken

alla har färg
alla har mening
- på riktigt

Jobb
fritid
en tekopp
en tallrik choklad

en sal
ett kök
en soffa
ett rum

Vägen hem

Om jag fick leva om
en av våra minuter
skulle jag inte kunna välja vilken

alla är bra




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 18:44



Bookmark and Share


  Alfie M
"om jag fick leva om
en av våra minuter
skulle jag inte kunna välja vilken"

Så fint! Det brände till bakom ögonen när jag läste denna text och dessa rader i synnerhet.
Det här med avslut. Vemod och inspiration samtidigt.
Jag skulle dock avslutat med ovanstående rader och ta bort den sista.




2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol