Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I byrålådan



I byrålådan
förvaras det
förflutna :
dagböcker som
berättar om livets
trivialiteter,

som panerad fisk
en vanlig tisdag,
flugor på
utedasset, små
känslor som
brunnit ut,

prästkragar som
vissnat, frisyrer
som förstörts, när
någon arg dårdjävel
kastat juice över dem,
hjulen som som snurrar,

hemligheter i
dolda kamrar och
vad som hände -
när allt verkade
vara försent - och
hästkarlen kom....







Fri vers av Marianne Räf
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf