Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toabesök på behandlingshemmet.


Någonstans i Sverige



Snabba myndiga steg
därutanför i korridoren.
Växande, jäsande deg.
Jag känner kalla kåren!

Gälla kommandorop.
Oförskämt jag skiter.
-Sätt i ARBETE, denna hop
av samhällsparasiter!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-10 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf