Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prydare




Dagen stiger
ur skuggornas skygd.
Blomman niger,
visar sin blygd.

Jag tar mej loss
ur Längtan blå --
men har förståss
byxorna på!


















Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-10 03:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Gillar raden om blomman som visar si n bly´gd. Vackert skadat.
2012-12-10

  Helena C.W.
Söt liten dikt.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf