Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt Intresse



Du döljer
ditt Intresse
väl,
bakom skyar
av mischmasch och
fåniga leenden
mot solen - eller
psykpersonalen.

Du håller korrekt
i besticken.
Men när du häller
svampsås över
sillen kanske
distraktionen
röjer din
hemliga trånad!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-12-10 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alldeles utmärkt!...
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf