Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar han din oskuld

I en soffa i mörker
tar han dig på brösten
för att du inte förut trott
att de dög för någons händer

I din tanke i ett sovrum
tar han din oskuld
du hade aldrig förut trott
att någon ville komma nära

I dagsljuset imorgon
träffar du honom
han ger dig inga blickar
du rör inte vid hans fingrar

Du väntar konstant
på dokumentation
glömde be om kvitto
på att du är någon




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 21:05



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Bra, --- en tänkt
panelhönas blues...!
Hälsn, Marianne.
2012-12-10

    rodjikitievca
Ville bara tacka för en text som träffade rakt i hjärtat. Känner igen det där väldigt mycket. Sjukt bra skrivet!!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Leoneija