Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det inte finns

Som om det inte finns mer
Sparar du det sista vattnet i kannan
Fast jag är törstig får jag inget att dricka

Som om det inte finns mer
Stryper du blodflödet till hjärtat
Fast jag vill leva får jag inget blod att pumpa

Som om det inte finns svar
Ignorerar du min fråga
Fast jag vill veta får jag fortsätta plågas

Som om frihet inte finns
Håller du mig kvar
Fast jag en gång hade drömmar får du mig att sakta glömma




Fri vers (Fri form) av Leoneija
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-10 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoneija