Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp ifrån Himmelen?



Jag sitter på rummet
och glor
igenom fönstret
på världen stor.

Man lever ett
kämpande liv
- som är rätt kort - sett
ur himlens perspektiv.

I mörkret döljer
sej lätt,
och efter oss följer
vår tids vanvett.

Mänskligheten vore betjänt
av en himmelsk kur, -
- så att allt ej blir försent
och - åter - vi blir djur!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 269 gånger
Publicerad 2012-12-10 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf