Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Görningen




Någonting är
i Görningen!
En massa pipel
jammar i etern.

Jag drömde så konstigt
förra natten. Som
om det var alldeles
på riktigt!

Det liknade mest ett
enormt Uppbåd inför
den Stora Finalen, som
berör oss alla.

Upprymd, inspirerad
av Innovationer,
sprang jag omkring
i Drömmens Land.

Någon ropade ut
ur högtalarna att:-
-Sommaren kommer!
Inta ängarna!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 272 gånger
Publicerad 2012-12-10 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf