Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar



Små svarta prickar
till ögon
och ett brett vitt
flin;
solmonstret ler
i teven.

Jag letar
i vinden
efter dofterna
av linnéa
och stekt tonfisk
runt herr Space.

Hans kavajkrage
såg pepparkaksgod
ut och
hans hår har
regnat ur
fjärran nebulosor.

Han försvann
likt en eterisk essens
ur mitt liv.
Jag letar
i ljuset
efter hans regnbågsblick.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 348 gånger
Publicerad 2012-12-11 03:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint vävt..
2012-12-11

  SatansSon VIP
Vackra bilder i din ndikt.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf