Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prövningar i tonåren.


Om jag kunde ! (60-tal)



Tingen rör sej.
Du för med dej.
Jag offrar --
du ryter.
Om jag kunde,
om jag ville,
om jag tordes -
- om jag fanns!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf