Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid blickars möte.


Havssalt



När han spände
sina gröna
i mina, kände
jag havets
salt
svida till -
med fradga
på vågen
under den vita
himmelen.

Några sjörövarskepp
kom seglande förbi
och ingenting var,
egentligen,
riktigt normalt!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf