Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar stigar spår

Uppbyggelse eller misär?

Släpper ner frågorna från ytan.
På varje vandring vidare.

Havet är stort.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP