Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkiga Teatern



Något (skumt) försiggår
bakom den grå kulissen.
VAD vi inte veta får -
vi här i publiken.

Vi har ingen aning
om vad den handlar om,
denna Föreställning --
- eller varför vi kom!

Det är svårt att förstå
vad som menas - i sak.
Och, i ändorna vi så
börjat få träsmak!

Det börjar rycka i benen.
Verkar mer intressant
vad som händer UTANFÖR scenen -
OMKRING dess nötta kant!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-11 22:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Surrealistiskt så det förslår. Kul.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf