Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbis från dåtiden.


Minnesdikt



Åren går
fort som skott.
Kvar vi får
minnen blott.

Det som är
det skall bli
vad som här
gick förbi.







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en bra kortis
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf