Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raging Seas

The calm sea rages
Tales written by sages

Old as the mountains high
An ancient wish to die

Loudness fills his life
All this hard bought strife

The goddamn winds are kickin'
Life just keeps on flickin'

Whenever horrors appear
Just steer right clear

For they will tear you apart
Crush and eat your lonely heart

For heavens sake
Leave it out

Leave it out!!!!!




Bunden vers (Rim) av Nightly_Poet
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-12 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightly_Poet
Nightly_Poet