Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår härd



Dygnen rullar fram, som en
långväga resande karavan.

Långt svart hår ringlar ner mot
en bukett av yppiga tusenskönor.

Parken ligger i mörker, - en
strålande säsong för katter.

Skuggorna samlas som bushmän
runt vår lilla glimmande härd.

Spioner glor ur teve-rutan och vi

ser Slutets fladdrande Illusion!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-12 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf