Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Katjonka katjonka katjonka katjonka katjonka, det är en låt jag har i huvudet och det enda jag minns är refrängen. Ja, minns och minns alltså. Jag kommer ihåg melodin i mitten och min vän påstår att det är något med love tonight.


Jag har inte sett mina nycklar till... har du sett dem?






Du är fantastisk
jag är fantastisk

låt oss nu vara fantastiska tillsammans
och låta varandra vara i fred över julen.

Det vill säga
låt oss fira julen
utan att börja bråka om skitsaker.



(Texten har legat i utkast sedan 2012 12 13)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-06 12:52



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
<3
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP