Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstrall



Vi sitter på en
blågrön livsplanet.

En liten stund så
får vi vara med.

Vad skedde innan?
Vad händer sen?

Det är svårt att se
Begränsningen.

Det är nästan så
att man tar för givet

att i alla da´r
man tillhör Livet!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-13 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
föder tankar..
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf