Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbok



Simmat i timmar
i sömnens svarta
sjö.

Drömmar sjunger
än
i köttet.

Dagen lider sen --
Vi går emot
morgonlandet.

Vi valsar vidare
som alltid...
Januari kommer...

Kommer DU åter -
- eller är allt
utan Mening?

Utan glimten av
Hopp vore allt
för svårt!

Genomskinliga
skuggor flimrar.
Teven skimrar.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 21:25



Bookmark and Share


    samole
Fint slut, där det ohandgripliga liknar det hadgripliga.
Vi lever vidare, snart i ett nytt år, drömmarna är som martallar: )
2012-12-13

    ej medlem längre
texten griper tag..mörkret..
2012-12-13

    ej medlem längre
ibland fastnar man liksom här och skjuter sömnen åt sidan
när jag vaknar undrar jag om det gått några timmar eller om jag är utvilad
mörkret tar inte hänsyn till tidsbegrepp

Jag gillar din dikt.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf