Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Minns du
Gårdagen, ditt
vita skrivbord
med röd skiva
och läslampan,

som gick att
reglera, Mammas
14 läppstift
i badrumsskåpet,
det rosa pudret och

bidén med den dära
speciella tvålen,
som luktade rättså
äckligt? Minns du
födelsen, då dina

lungor hävde ur sej
ditt första skrik?
Minns du döden, innan, -
då blodet grånade, -
- efter livets gula dag?







Fri vers av Marianne Räf
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-13 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf