Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Linnéagården 1988.


7 resor värre !



I fjol jag härja´
på gamla Beckomberga.
Det var som själva Hades,
i bälte jag lades
av beckispersonal -
fast jag var normal!

I år så är ´e
minst 7 resor värre!
På knarkarbaracken
i Vimmerbystacken -
- en liten håla
i Småland!

I onåd hos doktorn
och även hos kuratorn
så får jag repressalier
av hela Personalen!
Plötsligt sprutan
jag måste va´ förutan!

Är det nåt man ej vill ha -
så är man tvungen att det ta.
Men om man det börjar gilla,
då grinar de illa -
och tar bort det :
-Hon tyckte ju OM det!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf