Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbart lugn





Kinden i handen.
Barmen bak´ linnet.
Sök stilla branden
i Sjätte Sinnet!

Det är helg igen.
Huvet är tröttkört.
I yttervärlden
har regnet upphört.

Många segrar ej
ännu är vunna.
En stunds vila, sej
får man väl unna!

Så vitt man kan se,
andas ytan frid.
Men därinne det
dånar energi.

Det inåtvända
hyser ett vilt sken!
Skall det antända
den lugna gelén?








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf