Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr. X



Han har sått
i gårdar och lundar

långt bortom all
kall höst i
människors hjärtan.

Mången kvinna
villigt skrevat
för hans flygande
drake.

Gula betar blottades
vid ett ensamt
stearinljus.

I lågan såg han
trafiken i Hades.

Hans gnista
väckte mej, då
jag somnat
i kylan.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-14 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf