Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar sveper stjärnstoft



Pälsmössa vantar myser vid elden
Veden sprakar dansar en magisk dans
Viskar mer av dessa ord

Vingar sveper stjärnstoft

Syret sprider små bubblor
Ljuvlig arom fyller sinnen
Livets mening far som en virvelvind

Vingar sveper stjärnstoft

Sliter ibland kroppen i delar
Önskan om svar viljan att veta
Förlorad tid slösar dagar

Vingar sveper stjärnstoft

Andas kärlek till den som behöver
Känner behov av händelser
Lever ditt liv viskar ömhet

Vingar sveper stjärnstoft

Varma fingrar smeker kroppen
Varsamt finner man hoppet
Fyrverkerier firar glädjen

Vingar sveper stjärnstoft





Lynx © M





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-14 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint..
2012-12-20

    ej medlem längre
Fint mycket!
2012-12-14

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger en varm stämning att njuta av...
2012-12-14

    ej medlem längre
så fin!...
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP