Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyldig



Han kom
som en storm
om natten.
Han rörde
upp jord, eld
och vatten!

Han visste ej
att fråga
först.
Han väckte upp
min längtans
törst!

Han är
nu inte
längre här.
Han till min
Kärlek
skulden bär!











Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-14 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf