Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Varat



Många vårar på vår Jord.
Själv, har jag bara sett några.
Undrar vad som kommer gro
upp ur denna samtids fåra.

Vad kommer jag hinna se
förrns det slutar, - mitt korta liv?
Vad är det för en idé -
som tänder upp mitt jag - en tid?

De år som kommer följa
efter min jordiska svängom,
vad har väl de att dölja -
som jag ej får vara med om?

Liksom INNAN jag kom hit -
till jordelivet, - oanmäld
och utan någon invit, -
och gav denna kropp min själ.

INGEN var jag - för alla!
Men dök upp här från Ingenstans.
Måste jag återfalla -
till dit jag var då jag inte fanns?







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-14 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf