Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kom vi hit?



Snöade det in spionage
i gårdagens kamrar?

Han gick uppepå kullarna
och samlade vackra stenar.

Jag satt på uteserveringen med
korslagda knän, iklädd vit klänning.

Häggen blommade och vi lindades in
i lager av blå skymning.

Någon stod i en telefonkiosk och
spydde på andra sidan av Atlanten.

Vi måste ha lämnat landet
under natten som följde.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-12-14 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf