Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September



Det tunna regnet
strilar ner
genom luften från
en mörkgrå himmel.

Vi dansade
balett på en
ljus arena
i Moskva.

Din kostym
var laxfärgad
och min klänning
i silver.

Omkring oss
flög löven
i virvlande
piruetter.

Vinden viskade
i träden
och din svarta
mun log.

Snart, skulle vår
stjärna falla.
Det var bara fråga om
en relativt kort evighet.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-15 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf