Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi = Vi



Tiden kryper
långsamt mot
Noll
och vår Otukt
består i en
evig upplösning,
koncentrerad till
dilemmat Världen.

Dårarna i oss
kontrar det
system som stjäl
våra dagar,
med sjungande
drömmar, som
hotar förverkliga sej
mitt i förnedringen.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-15 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf