Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsnatt



Horisonten hade ett
vitt sken den natten.
Stranden låg svart.

Vågornas brus
var allt som hördes.

En hälsning ur evighet.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-16 13:24



Bookmark and Share


    dreamoflife
Snyggt jobbat. Där satt den! :-)
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf