Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka på dej



I dyningar kommer
Sången, landar på
mina mjuka lår.
Rött flätmönster
förlänger tiden
i den lokala vrån.
Svalor sover med
hinnor av Hemligheter
under vingarna.

En kall vinter
skall jag fara
till den mörkaste månen
och där göra upp en eld
mellan stenarna.
Skall se de blå flammorna
stiga upp emot Kosmos´
svarta välde, en sky
utan slut - och

tänka på dej.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-16 18:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf