Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel utan vingar.

Flyger den fågeln som ramlat har,
flyger den fågeln med ryggen bar,
flyger en fågel som aldrig sett, en fågel flyga vackert och lätt.

De säger att de inte hjälper om du smeker dess sår
för den följer endast vinden vart den än går,
och om det vore ödet för den att vara själv,
då låt den vara det som moder jord har bestämt.

Man kan ej icke laga något som föddes brutet,
du kan försöka ersätta men detta är i de förflutna.




Övriga genrer av dooni
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-16 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni