Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh, mina skogar

Oh mina skogar
Var är ni nu?
När en människa så rik
Kan köpa mark och börja hugga
För nya lägenhetshus

Oh mina skogar
Var är ni nu?
När rikedom är så viktig
Att människan inte kan få nog
När matrealismen tar över
Och naturen försvinner




Övriga genrer av dooni
Läst 393 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-16 13:20



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Timmer mot betong. Människans gång.
2017-04-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra samt viktig skrivelse, naturen så viktig, skogarna så fina, låt det så bestå
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

dooni
dooni