Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komedienne



Hon roade andra.
Hon gav dem komiken
i sitt liv,
lät dem skratta,
när hon snubblade
över Ödet
med en stilfull
klackspark.

Bland männen
fann hon
några guldkorn.
Dem bevarade hon
i en liten ask
hon köpt
i Paris.

Regnen föll
och hon grät
många tårar
i sina dagar.
Men- inom sej bar
hon leendet -
som inget kunde
sudda ut.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf