Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hundra år


Om hundra år
är vi fria!
Tror du det?

Kanske vi föds
efter döden på
en annan planet.

Och, rusar fram
på en vid äng -
bland stora och små.

Och, ser på drakar
uppe i skyn, -
- är den blå?

Om inte, kanske
vi då är ett
med Intet.

I evig glömska
av det som här
vi har sett.

Om hundra år, -
vad har Ödet då
oss berett?








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 23:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina fina ord ät mycket tänkvärda
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf